Harmonica Heaven, al meer dan 10 jaar een begrip in Harmonicaland

Harmonica Heaven is een initiatief van Ben Bouman, een zeer gewaardeerd mondharmonicaspeler en -leraar van het Harmonica Instituut. Al meer dan 10 jaar geleden begon hij met het organiseren van bijeenkomsten op zaterdagmiddag in het schitterende muziekcafé van Henk Kuik's accordeon en harmonica museum "De Muse" in Malden.

De opzet was "over spullen lullen en appeltaart eten". En dat is nog steeds zo! Onder het genot van een bakje koffie, een stukje appeltaart of een biertje en een hapje komen mondharmonicaliefhebbers van allerlei pluimage elke laatste zaterdag van de maand bij elkaar. We laten met trots onze nieuwe aanwinsten op harmonicagebied zien, we maken muziek, geven elkaar tips en we delen ervaringen met lotgenoten.

Harmonica Heaven is bedoeld voor iedereen die de mondharmonica een warm hart toe draagt. Of je nou een gerenommeerd muzikant bent of een matige beginner, of je alleen maar wilt luisteren of als je van plan bent ook harmonica te gaan spelen, iedereen is welkom en alles is geheel vrijblijvend. De toegang, de tips en de gezelligheid zijn helemaal GRATIS.

Ben Bouman heeft altijd wel iets leuks, iets nieuws of iets interessants te vertellen, vaak geeft hij mini-workshops, en altijd staat hij klaar om beginners en gevorderden van advies te dienen. Ook als Ben, door zijn drukke agenda, eens een keer niet aanwezig kan zijn, dan gaat Harmonica Heaven gewoon door, want over spullen lullen, muziek maken en appeltaart eten kan immers altijd!

Dus ben jij ook gecharmeerd van de mondharmonica, wil je kennis maken met andere mensen met dezelfde hobby, kom ook eens naar Harmonica Heaven op elke laatste zaterdag de maand van 12:00 tot ca. 14:00 uur. Voor afwijkende dagen en tijden, neem een kijkje in onze Agenda.

De Muse
Kerkplein 12
6581 AC Malden
Tel: 024-3584196

Door Marijn Raaijmakers, 2009/2014. Bedankt Ben!Website courtesy of Marijn 'The BlackCat' Raaijmakers